Min önskelista

* Lägenhet
* Mobiltelefon
* Kamera
* Bil
* Soffa

Utan prioriteringsordning. (Fast lägenhet är viktigast!)


Kanske jag skulle ta och köpa mig ett par lotter i hopp om lättförtjänta miljoner...

Midsommar & sommar ist wunderbar

Fantastisk midsommar!
Underbart väder och härliga människor.

Badpremiär - både i insjöar och Östersjön.
Nästa helg blir det badpremiär på Västkusten (får vi hoppas).

Life is good.

1-0 till stolpen

Lantbruk = farligt.
Idag fick jag en järnstolpe i nyllet. Det var inte särskilt skönt. Jag kanske inbillar mig, men jag tycker att jag känner ett hack i kindbenet där stolpen slog i. Jag har inte ont i huvudet, så hjärnskakning tror jag inte att jag drabbats av. Den enda krämpan är väl egentligen att det blev ett litet märke och en bula.

Jag har beklagat mig över att jag inte har haft så mycket att göra. Det är åtminstone ungefär vad kontentan av mina senaste inlägg har innefattat. Nu har jag plötsligt för mycket att göra. Gräset är alltid grönare på andra sidan.

ÄNTLIGEN GILLAR JAG ATT VARA LEDIG!!!


Synd bara att jag inte är ledig längre. (Är det nu man ska skriva: "Och så är man inte det" och en hög med ;PppPppPppPpPppPp ??)

Att läsa om min karriär är väl roligt?

Det enda jag tänker på är jobb och framtid. Tänk om jag dör imorgon?
Jag förstår att jag behöver slappna av mer. Lite vill jag tro att jag har slappnat av när jag ser tillbaka på det senaste halvåret. Men att bli ofrivilligt ledig är svårt, och inte alls på samma sätt som att få ett planerat sommarlov eller semesterveckor. Sommarlov och semestrar är ju dessutom tidsbegränsade. Detta kan pågå hur länge som helst. Men det kan också få ett abrupt slut - vilket ytterligare är en anledning att njuta desto mer.

Varje vardag då jag inte får ett samtal är en jobbig vardag. Ju längre tid det går, desto mindre är chansen att jobbet jag sökt blir mitt.

Någon sa till mig att det krävs hundra jobbansökningar för att få ett arbete. Samtidigt som jag är trött på att söka jobb, vill jag fortsätta för att nå denna magiska summa. Att komma upp i hundra ansökningar tar ett tag, och gör mig något stressad. Ond cirkel alltså, för mig som vill lära mig att ta det lugnt och bara vara.