31:35

Dagens tid på fem km. Så jävla bra!

Efter springturen hoppade vi i vattnet. Därefter kände jag det; NU ÄR DET SOMMAR!
Och samtidigt insåg jag även att jag bara har två månader kvar i den här staden. Jisses...

Dagens arbetsdag

  • Öppna
  • Dricka kaffe
  • Gå kafferundan
  • Shoppa & luncha på Hansa City
  • Kolla på lite jobb inför framtiden, slöglo tv och läsa nättidningar
  • Gå diskrundan
  • Fika
  • Gå hem

JAG GÅR SNART IN I VÄGGEN!!!!




...not!

Rederiet - avsnitten gud glömde

Förutom ett par tre avsnitt har vi nu (snart) avslutat säsong ett utav Rederiet - Sveriges stolthet! De sista två går förmodligen av stapeln idag, åtminstone under denna vecka. Jag kommer att sakna Reidar's styre, Bjurheds casanovafasoner, intendentens "tangorabattslick", Gustavs dramatiska kärleksförklaringar, Jokers skvaller, (själv-)morden, bombhoten, intrigerna och så vidare och så vidare. Jag kan fortsätta i evigheter.

Vi har nämligen inte säsong två... Än.


Fordonsdagen

Idag är stora fordonsdagen för min del. Bilen har blivit besiktigad och cykeln skall snart hämtas (tredje punkteringslagningen sedan september). Innan dess måste jag bara bestämma mig för vad jag ska handla (och därmed vad jag vill äta till lunch de kommande dagarna). Cykeln är ju nämligen alldeles bredvid mataffären.

Bilen godkändes utan anmärkning.

Utmattad

Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. NU ÄR DET HELG! Jag är otroligt utmattad. Så det är dags att däcka i syrrans soffa nu. Godnatt.

Arbetsvecka numero uno é finito!

Imorgon är sista arbetsdagen. Och det är inte konstigt att jag är trött, jag har ju haft en arbetsvecka på riktigt. Lördag till fredag.

GÖTT MED HELG!


Ernst firar säkert också helg. Varsågod mor, lite ögongodis!

I-landsproblem: Mat & packning


Smörgåstårta. Är det bara jag som tycker att gurkan ser frysskadad ut?


Imorgon blir en riktig "tur jag inte är glutenintolerant"-dag. Inleder med smörgåstårta (redan kl 10-11 !!!), sedan ytterligare mackor på bussen... Men jag insåg just hur ohållbar min matplan för imorgon var. Kanske borde tänka om.

1) Smörgåstårta
2) Frukt
3) Mackor
4) Frön

Och det ska jag leva på mellan tio och tio? Jisses. Kommer att krevera av svält.

Att packa känns ovanligt svårt. Vad har jag som är lämpat för 26 grader, sol, karuseller OCH en eventuellt småkylig kväll?
Gissa vart jag ska åka.

Det blir förresten 30 grader på söndag. TRETTIO! Tur jag inte ska åka hem förrän på eftermiddagen.

Godnatt, eller är det morgon?

Jag & LN firade mitt VG, sommaren, hennes examen, att vi lever, och... tja, lite allt möjligt. Är det lill-lördag så är det.

Vi fixade picknick och tog oss till slut ner till stans inneställe.
"Ikväll kostar det 100kr för det är liveband"
Jaha, tänkte vi och ville tänka igenom det hela lite innan vi gick in. Hur som haver så betalade vi med varsin Linné och beställde drinkar i baren. Tiden gick. Drinken tog slut. Vi beställde ny drink, och slog oss ned vid två jobbarkompisar till LN. Tiden gick. Drinken tog slut. Det gjorde även vårt tålamod. Klockan var då kring ett, och det kom fram att bandet redan hade spelat, innan vi kom. Tack så JÄVLA mycket! Hundra kronor i sjön pga en korkad sommarjobbare. När vi gick ut påpekade vi vårt missnöje och tjejen i entrékassan ursäktade sig med "Va? Spelade de inte?" och att "Ja, men det var ju inte mitt fel". Såklart det inte var ditt fel, men du kan ju försöka ha lite koll på vad du tar betalt för och hur du marknadsför vart entrépengarna går. Inte sjutton vill vi betala gage till ett band vi inte sett röken av.


Fick dessutom närapå magsår av drink nr 2 (har blivit lite känslig mot sur mat & dryck sedan jag "förgiftade" magen med 3 citroner & 2 lime på en kväll i maj), fett skoskav på foten och nu är jag till råga på allt svintrött.
Upp kl 07 imorgon. Behöver inte äta frukost hemma, så jag kan spara in lite tid (finns frukt & kaffe på jobbet). Men trött lär jag  vara resten av dagen. Och stämpelhelvetet måste jag skrubba bort, ser fruktansvärt tattigt ut.

Ett enkelt klargörande

Då jag skrivit om "första arbetsdagen" två gånger nu (lördag & måndag) tänkte jag reda ut begreppen; i lördags var jobbsommarens första arbetsdag och i måndags betade jag av första dagen på nya jobbet.

Ser förresten fram emot den 25e juli. Jag lever nämligen CSN- och lönlös fram till dess.

Klädkod på arbetsplatsen

Jag ska påbörja min tredje arbetsdag om en timme, och jag har redan stött på problem i mitt dagliga arbete - vad är okej att ha på sig och inte?

Hittills har jag kommit fram till följande:
  • Byxor/kjolar ska sluta vid knähöjd som högst.
  • Blus ser trevligast ut.
Hur jag ska ställa mig till linnen (det blir ju bara varmare och varmare) har jag inte bestämt mig för ännu. Är det okej att strutta runt i linne? Ska jag sluta oroa mig? Med tanke på hur pass avslappnat arbetsplatsen har varit hittills tror jag inte att de är så känsliga, men man kan aldrig så noga veta. Tills vidare fortsätter jag att se trevlig ut; varken för upp- eller nedklädd. Lagom vardagsklädd, utan att vara för "naken".

Äppelsäsongen är slut

För min del är nu äppelsäsongen slut. Jag hade turen att upptäcka att jag för en liten stund kunde äta äpplen!


För den oinvigde så skriver ICA.se såhär om korsreaktioner:
Hur behandlas korsreaktioner vid pollenallergi?
Livsmedel som ger upphov till reaktioner måste undvikas. Många gånger går det bättre om produkten upphettats. Proteinstrukturerna förändras lite och det kan räcka för att livsmedlet ska tålas. T ex kan många björkpollenallergiker äta äppelkaka men inte färska äpplen.



För mig har det dock verkat fungera åt andra hållet. Jag kan i normala fall inte äta äpplen (men äppelpaj, äppelmos, etc går finemang), för att det är en korsreaktion från min nötallergi, och känslighet mot björkpollen. Men i maj och början av juni, när björken härjade som mest, kunde jag äta äpplen utan problem. Och damnit, jag utnyttjade situationen till max!
Tyvärr verkar det inte som att detta fenomen håller i sig. Björkpollensäsongen är slut, och jag är lika känslig mot äpplen som vanligt. Jäkla skit.




Jag diggar mitt nya jobb

Arbetsdag 1:
Går frukt- & kafferundan. Dricker kaffe. Läser igenom rutiner. Går diskrundan. Dricker kaffe. Går hem.

Arbetsdag 2:
Öppnar. Dricker kaffe. Går kafferundan. Tittar på "Sjunde himlen". Äter lunch. Dricker kaffe. Löser korsord. Går diskrundan. Dricker te. Går hem.

Imorgon kommer dagen förmodligen att se ut ungefär såhär:
Gå frukt- & kafferundan. Dricka kaffe. Lösa korsord. Äta lunch. Dricka kaffe. Äta en glass. Gå diskrundan. Dricka kaffe. Se Americas Funniest Home Videos (okej, det vet jag ju inte, men kanske). Stänga. Gå hem.

Resten av veckan kommer se ungefär likadan ut som ovanstående dagar. Känner nästan för att döpa om kategorin från "Jobbhelvete" till " 'Jobb' ".

Hey, I made it...

Hey, I made it. I'm the worlds greatest!

Tentan alltså, den svåra mattetentan. Nu har jag bara två tentor kvar till examen. Heja mig!


Brev till Gubbjävel

Så var jobbsommar i full gång och den första arbetsdagen avverkad.
Dagens höjdpunkter var:
  • Fartkamera
  • Kisspaus
  • Miniräknare
Miniräknaren känner jag att jag måste dela med mig av. Ett ord: GUBBJÄVEL!
Jag servade en kund, drog fram miniräknaren för att räkna ut summan. Priserna och stora delar av sortimentet är nya och jag har knappt jobbat de senaste nio månaderna. Och nu när jag precis blivit ledig från skolan så är jag lite trött i mitt huvud. Så jag fuskar som sagt gärna med miniräknare.
Gubben, som väntar på sin tur med sitt barnbarn i handen, utbrister då: "Miniräknare? Jasså? Kan du inte räkna i huvudet? Du har inte jobbat i butik. Har man jobbat i butik kan man räkna sådant i huvudet."
Proffs som jag är flinade jag bara och fortsatte att forstätta serva min kund (en trevlig dam). Det var nära att jag sa något i stil med att det var tur för han att jag kan räkna tillräckligt bra för att ge rätt växel i alla fall, men jag tycker inte om att vara spydig mot kunder innan jag är färdig med dem (bättre att passa på när de har betalat och ska gå).

Kanske skulle jag ha sagt att jag är (snart) ingenjör och sysslar därför inte med huvudräkning, utan arbetar hellre med avancerade grafräknare, matlab och annat komplicerat. Därefter slängt ur mig lite matematiska begrepp som linjärt samband, logaritm, asymptot, tredjegradsekvation, cosinus, etc.


Och du, gubbjävel, inte fasen behöver man kunna räkna snabbt i huvudet om man jobbar i butik. Där finns kassaapparater som har koll på skiten. Och för det tredje; kom tillbaks när jag jobbat två-tre dagar till så kan jag rabbla totalsummor i sömmen!


När det sedan var hans tur drog jag fram miniräknaren igen (bara för att jävlas) trots att han bara hade två produkter. Och jag önskade honom inte fortsatt trevlig helg. In his face!

Varför sover jag inte?

Jag har kollat min mail tusen gånger idag. En av gångerna resulterade i ett oläst meddelande. Övriga gånger intet nytt.
Det var min lärare som berättade för mig att tentan skall rättas under helgen. HELGEN! Det är ju midsommar! Jag tackar och bockar. Hoppas inte han spiller sill på mina svar.

Enligt den nyblivna femåringen får jag förresten inte ha någon fröken. "Nä, men Frida, du är en stor flicka nu."
Det är nog därför jag inte sover också, för stora flickor behöver inte lägga sig tidigt.

Det hettar till!

Carola mot Carola.

Jag tror knappast att Carola Häggqvist och hennes team hade Carola Camp i åtanke när de filade på ett namn på C.H.'s läger. Får mig lite att tänka på en av MNK's karaktärer - Tomas Anderson Wii - som är i tvist med Nintendo.
Trist för C.C. att hon heter just Camp. Kanske har hon en Fat och Summer i släkten, så kan de gå samman och stämma diverse olika läger.

Kanske en ny tatuering?



Lite småsugen på ny tatuering och nu menar jag ingen liten diskret som tjejen i klippet. Nä, jag syftar mest på killen. Han är het. När jag ändå är igång kanske jag trycker lite metall genom huden på diverse ställen.

Dröm stort!

Natten ägnade jag åt att plugga. Inte vakenplugg, utan sovplugg! Jisses. Det är nog första gången jag har räknat matte helt seriöst i drömmarna. Jag lärde mig till och med grejer på det, såg samband jag inte sett innan, och så vidare. Kanske jag skulle drömplugga lite oftare?!

Kvällsunderhållning


'Cause you had a bad day

Idag har varit en urusel dag. Kan inte komma på en enda sak som har varit bra med idag. När jag väl försökt göra något bra har det gått dåligt.

Plugget har gått "inte bra". Jag har ätit för lite riktig mat. Och när jag tog en löparrunda såhär på kvällningen så - ja precis - fick jag SKOSKAV! Inte vilka som helst, utan påslag på mina blaffor som precis har läkt. Tack.


La in Alvin & The Chipmunk-versionen av låten för att den är kort,
inte för att höja gullighetsfaktorn.

För jag är bitter, och på mitt värsta anti-gullhumör.

Kalori?

Så jävla gött med helg! Särskilt när svull står på schemat. Mm I like! Igår var det examen, och idag födelsedagskalas. Mätt är jag så det står härliga till.

Snart ska jag läsa saga.

Egendomliga Mannen

I staden där jag bor finns en mystisk man. På sistone är han överallt. Han passerar mig var jag än går och är på Maxi när jag är där. Nu har han även börjat hänga utanför mitt hus! (Ska man bli rädd?)
Nu vet jag att han inte hänger här för min skull. Kanske på Maxi och på gatorna, men här finns annat som lockar. Nämligen vårt sophus. Förra helgen såg jag honom. Jag såg honom igår. Och vem såg jag alldeles nyss?! The very same.

Så vad är han ute efter, kanske du undrar något blygsamt. Pengar. Cash. Dinheiro. Pesetas. Money. Finns det pengar i sophuset? Nä. Men en och annan gång kanske en lat människa kastar lite PET-flaskor i plaståtervinningen. Då är Egendomliga Mannen där och hamstrar. Nu är han förvisso inte den enda i staden Kalmar som samlar PET-flaskor på studenters "bekostnad", men han vinner pris som mest utstickande.

Varför får han epitetet Egendomlig? Jo, för att han går (ofta) omkring och sjunger, närapå mässar, och slår sig i nacken.





På jakt...

Denna låt påminner mig om min storsyster. (Fick inte lägga in en ruta, så du får själv engagera dig i att trycka på länken om du vill lyssna.)

Det gick inte alls bra nere på stan. Jag köpte fyra linnen och ett par leggings. Fyyy!
Jag som skulle köpa presenter!

Doooowntown


Things will be great when you're downtown!
Ja, dit ska jag nu. Shoppashoppashoppashoppa!!!

Tyvärr ska jag inte shoppa till mig själv.

Efter lunch före lunch

Jag tänkte bara berätta såhär före lunch vad jag ska göra efter lunch, för jag förstår att alla vill veta det.

Jag ska plöja igenom en eller två gamla tentor. Hoppas fan det går bra!

Skallebank

Äckligt trist träning idag. Varför? Kunde knappt träna. Fick huvudvärk - tack för den!




Nytt & fräscht

Myntan står i fönstet, köket är rent, livet är gött och bakgrunden ny.

Bara för att göra er avundssjuka; gårdagens födelsedagsfika.
Det måste vara ganska angenämt att vara vän med mig!

Världens godaste! (Eller?)

Nej, detta är inte de godaste kakor jag någonsin ätit. Jag talar alltså om "kakorna" på den övre bilden. Det ska föreställa chocolate chip cookies. Senast jag kollade ska sådana se ut något i stil med bilden underst. De ser goda ut. Mina ser ut som (suck) platta komockor. Smaken får förvisso godkänt, men koblajlooken och pepparkakstjockleken får fett med minuspoäng.




Äntligen är jag trött!

Bara att dra nytta av situationen och kasta sig i säng.
De senaste dagarna har jag lagt mig så sent, att jag inte orkat kliva upp förrän kl 10. Katastrof för mig som tentapluggar!

Godnatt!

BookCrossing.com

Jag har nu registrerat tre stycken böcker på BookCrossing.com. Ska ge böckerna till en vän, som färdlektyr, och hoppas att hon vill läsa dem och ge dem vidare. Hoppas hoppas hoppas!

Riktigt kul sida förresten. Får lust att droppa av böcker lite här och var så någon kan hitta dem.
Gör det du med!


BookCrossing.com

Vad behöver jag inte?

Har börjat packa ihop mitt liv. Det är skrämmande.

Nävars, det är inte ett dugg skrämmande. Det är ganska skönt att få väck lite grejer. Frågan är bara - vad behöver jag inte?
I ett svagt ögonblick tänkte jag packa ned lite kläder i kartonger. Sedan insåg jag att jag aldrig skulle kunna välja ut lämpliga kläder att packa undan. Det får bli ett senare problem.

Så hittills har jag bara packat tråkiga saker (dukar, handdukar, böcker...) och egentligen varken gjort till eller från i mitt lägenhetsinnehåll. Har några kartonger på vinden jag kan ta med. Fast det känns liksom inte lika roligt.

För den som inte vet så ska jag på lördag börja inleda projekt "lämna Kalmar". Pö om pö ska jag skjutsa iväg mina ägodelar till Östgötaslätterna för lagring. Det är ju dock ett par månader kvar till jag flyttar härifrån, men det är lika bra att börja i god tid.

Ytterligare frågeställning jag måste ta hänsyn till; vad behöver jag i [var jag nu än hamnar]?




Vi ses snart igen, Färjan-Håkan!

Tittade på Färjan förut. Sista avsnittet och det var nästan (NÄSTAN!) så att man blev lite blödig under vigselceremonin som hölls på båten. Sen började prästen blåsa i trumpeten så glasen sprack.

Det sista som sades var "Vi ses i höst!". Inte från brudparet, utan speakern. EN TILL SÄSONG! Oh my god! Mera Håkan! Mer Per! Mer fulla medelålders människor som gör bort sig framför kamerorna. Precis vad jag önskat mig!

Alltså, jag vågar ju knappt tänka på att ha "åka färja" som ett alternativ längre. Man vill ju inte riskera synas i rutan på kanal5. Det kanske skulle sluta med att de tycker man är så pass korkad att man får göra lite "side show" och "exklusivt webbmaterial". Som Rut till exempel.


Eller detta par:





JAAAAAA!

JAG KLARADE TENTAN!!!




Tekalas?!

Nu är det Boston Tea Party...
... ELLER NÄÄÄÄÄ!

Här sitter man hos vän med många tv-kanaler och betald tv-avgift, och har sett fram emot ett avsnitt av Boston Tea Party. Så är det jävla Magnus Betnér (som jag för övrigt mötte upp på Arlanda, när mor också råkade landa där i vintras) som ska ståuppa. Vafan!

Okej, han duger. Men jag vill ha tekalas!



Gårdagens träning

Ja, om någon nu är intresserad...

Sprang 3km på löpband igår och därefter styrka. Hann gå igenom i stort sett hela kroppen. Men jag har fortfarande problem med mina axlar. Hoppas jag kan åtgärda detta genom lite stärkande yoga. Så nu gäller det bara att pilla in de passen i mitt späckade (?) schema.

Hoppas på fint väder (åtminstone uppehåll) i veckan så jag kan beta av 5:an utomhus. Det är äckeltrist att springa på löpband.

Fortfarande ovänner

Jag och statistiken är fortfarande ovänner. Vi hatar inte längre varann, men vi har en bit att gå innan vår relation är helt återställd. Just nu funkar vi okej med varandra. Jag lyckas räkna lite, och statistiken är sådär lagom halvvänlig. Nu senast blev det fel igen, så irritationen är återigen ett faktum.

Ska vi någonsin kunna reparera dessa slitningar emellanoss, statistiken & jag?

Jag har röstat

Precis som alla andra (okej, inte alla men många) har jag röstat i EU-valet idag. Jag röstade på en person till och med! Sedan vet jag inte om jag valde rätt människa att skicka till Bryssel, men jag tror att denne säkert kan göra ett bra jobb. Ville ge den en chans hur som helst.

Min inre röst talar även den till mig och vill lägga sig i saker och ting. Den säger åt mig att ta en skål med glass, men jag står emot (WOW!). Söndagar är egentligen min "ät vad och hur mycket du vill"-dag, men med tanke på gårdagens glassportion, inklusive de fyra-fem stora bullarna jag tröck i mig så kändes det som att jag har förbrukat den dagen.

Nu ska vi se vad tv4-nyheterna säger om EU-valet.

Närapå en halvmil

Igår var jag ute och sprang en sväng. Drog av ungefär 4,5 km enligt iForm's mätningsprogram. Körde lugnt, för jag kände mig inte i toppform, och brände av streckan på 26 minuter. Ska till Friskis ikväll och snygga till mina muskler.

Jag ser fram emot tjejmilen! För den nyfikne införskaffade jag nya löparbrallor häromdagen. Finfina saker, med liten ficka för nycklar dessutom (som jag upptäckte först efter inköpet när jag provade här hemma). Köpte även ett träningslinne, men det ska jag byta tillbaka, för det satt inte så bra som jag tänkte.

Nu: PLUGGA!

Du har tagit examen!

Grattis vänner! Hela högen som tagit examen nu. Har själv fått frågan nu i dagarna - jag vet inte hur många gånger - men NÄ jag har ett HALVÅR kvar till examen. Surt? Som fasen.

Jag & LN slöt upp med en hög datanördar igårkväll och spelade musik quiz. Vi vann inte, trots att vi segertippade oss själva. Det blev i alla fall en kul kväll och efter lite "Stompa med Leroy"-dans beslutade jag mig för att ge upp. Och vad är det här med efterfester? Va? Aldrig förstått mig på. Jag gick hem och sov.

Nu tittar jag på grannar som är finklädda och bär ut sina flyttkartonger till fordon här utanför.
En liten spontan tanke (som förmodligen slagit folks skallar förr); varför firar folk gymnasiet med buller & bång, medan examenceremonin är ganska tafatt? Jämför bara namnen: "springa ut" & "ta examen". Kul.

Slut på det bittra för idag.
Än en gång: Grattis!

Fjärde från slutet

Hej Lärare!
Blev min tenta godkänd?

Vänligen, "Förhoppningar om examen snart"




Att vänta på provsvar är alltid jobbigt. Att dessutom snart kanske bara ha TRE tentor kvar till examen känns om möjligt ÄNNU JOBBIGARE! Borde jag inte vara glad? Självklart. Men jävlar vad vemodigt (nu kommer det igen!).

Godkänd på övningstenta

Idag har jag gjort en övningstenta inför morgondagens (4e tentan från examen). Jag blev godkänd. Förvisso bara med 56% rätt (G > 50%) men godkänt är godkänt. Wish me luck!

Nu är det träningstajm. And you know what - det är fint väder ute nu!
Tack än en gång kära vädergudar!

Att ha vädergudarna på sin sida

Ibland har man bra med flyt. Under förmiddagen bestämde jag mig för att äntligen göra ett litet ärende på andra sidan gatan (ju närmre, desto jobbigare - eller?). Visst var det kyligt, och marken var fuktig, men solen sken och det var fint väder. Det blåste inte ens särskilt mycket.

En halvtimme senare när jag är åter hemma och sitter vid bordet och äter lunch, ja då både blåser det och haglar. Däremellan och fram till nu har det gjort så i omgångar, blandat med lite regnskvätt.

Tur för mig jag haffade bästa tiden på dagen!

Dock kvarstår då följande dilemma: träning. Måste alltså ta mig ut en gång till idag. Känns tungt. Om nu inte vädergudarna bestämmer sig för att vara barmhärtiga emot mig ännu en gång!


Huvudvärk kan komma plötsligt

Ibland kan det vara svårt att finna motivation och ork till att plugga. Idag är jag duktig, men jag har fått spänningshuvudvärk. Då blir det lite svårare med studierna.

GÅ ÖVER NÅGON GÅNG!


Kanske hjälper hans klagosånger?
Hans kollega verkar lite slow just idag.

Till er som inte orkat


Inte orkat träna inför beach 2009? Här har du lösningen på ditt problem!
Skitenkelt!

Sommarschemat i handen

Tack arbetsgivare! Detta är förmodligen det bästa sommarjobbschema jag någonsin haft! Förvisso ska jag jobba 10 veckor i streck, men jag är ledig varenda helg, och har bara 6-timmarsdagar. Dessutom har jag bara tio minuter till jobbet (mot 45 min med buss till Kollemålle eller 20-30 min med cykel förra sommarn). Underbart!

Detta känns nästan som att jag fått mitt första jobb. Detta är nämligen första gången:
  • jag kan gå på toaletten utan problem
  • noll krångel med lunch (kanske t o m kan gå hem och äta om jag skulle råkat ha glömt maten hemma!)
  • jag har regelbundna arbetstider
  • slipper jobba på helger
  • och sist men inte minst: jag får ha privata kläder på jobbet!



Det lilla vemodet

Mitt lilla vemod har vaknat. Det vaknade i söndags, när jag stod framför spegeln och sa till mig själv: Jag ska flytta härifrån.

Jag som trivs så bra här. Tycker om mitt hem, och med med liv jag lever. Därmed förstås inte sagt att jag på något sätt skulle vantrivas på nästa plats - det hoppas jag verkligen inte! Men det tar ju alltid en liten stund att känna sig hemma någonstans.

Loggar in på Studera.nu nästan varje dag för att se om något har hänt. Jag blev både glad och något mer vemodig när jag såg att jag är behörig till en av de kurser jag sökt till hösten. Det är nämligen en av de kurser som är på "fel" lärosäte. Okej okej, det skulle bli bra att plugga där också. Men har man siktet inställt så har man. Kan ju inte ta bort "fel" kurser ur min söklista heller, utifall jag inte kommer in där jag vill allra mest.

Dags att stilla nerverna med lite kaffe och fortsatt tentaplugg.

Tretusen meter

Idag ska vi beta av 3 km igen. Egentligen vill jag prova 5an, men både jag och min käre springkompanjon känner oss inte helt hundra. Så det får bli det gamla vanliga.

I övrigt var helgen somrig & fin. Om du ville veta.