Vattenfalldagen.



Jobbade i lördags i djurparken. Stod i EB hela dagen. Det gick hur bra som helst! Får tjockt med lön i alla fall, eftersom jobbpasset blev ungefär 8-9 timmar. Så det är riktigt najs!

En kund etsade sig fast lite extra i minnet. Hon var missnöjd över undermåelig prismärkning på solglasögonen. Jag beklagade och ursäktade och berättade att det är olika priser på grund av att det är olika märken på glasögonen, att vi inte fått någon skylt men ändå försökt prismärka så gott vi kunnat. Hon var riktigt förbannad. Lite obehagligt faktiskt.

Sedan fanns där även två små pojkar, varav den äldsta var något fruktansvärt fascinerad av pristryckaren som jag brukar kalla den. Han blev överlycklig när han fick några prislappsklistermärken. Tänk att något så litet kan göra någon så glad!

Back in Calmare.

Kom hem igårkväll runt halv elva. Satt uppe och snackade till tolvtiden. Sen blev det en god natts sömn. Fram till 06:58. Då vaknade jag. Ansåg att det inte alls var tid att vakna. Så jag vände mig om. Vaknade igen. 07:22. Lovely. Vände mig om igen. Gick upp strax efter halv nio.

Har varit på Maxi med Beccy & Passion. Dags för fördrink snart. Men först - dusch!

Jag är så trött, och trots det ska jag vara up-and-going i 6-7 timmar till!

Ska jobba på puben ikväll. Tänk vad man sliter för att få lite förmåner. Uschja. Stora VIPet är nära nu, i alla fall. Och det känns bra!

2 samtal med far.

Pratar inte med min pappa särskilt ofta. Igår talade jag med honom två gånger.

Ska få låna bilen när jag är hemma i helgen. Sweet, eftersom bussarna till Kolmården är något begränsade. Får se hur det blir med hemfärden dock. Han vill jag ska åka med Silverlinjen, men enligt hemsidan så är ju den typ dubbelt så dyr som Swebus.

Uppmaning: Köp rättvisemärkt!

Idag köpte jag rättvisemärkt kaffe. Snacka om förhöjd godhetskänsla!

image81

Genom att köpa det här kaffet motverkar du barnarbete, miljöförstöring och diskriminering. Du främjar organisationsrätten och demokratin och ser till att odlare och arbetare får bättre betalt. Det smakar lika gott och kostar bara några ören extra per kopp.



Om 8 timmar i sal nr 3.

Tentan börjar om åtta timmar. Jag är sjukt trött. Var ute på promenad förut. Blev rätt lång faktiskt.

Har ångest över hur dåligt jag pluggat, men tror (eller vill tro) att jag kanske kan klara tentan i alla fall.

Retuschera?

Min beloved lillsyster upplyste mig om att i min "förebild" (se föregående blogg) såg retuscherad ut. Som om att jag skulle ha "fettat till mig själv". Det har jag inte. Det är den skrämmande sanningen som ligger uppradad framför edra näsor.

Upptäckte att det ser ut som jag har fettvalkar på ögonen tillochmed. Beror förmodligen på minimal sömn, maximal vakentid och fruktansvärt mycket att göra.

Hur som helst hoppas jag att det syns att jag mår något fruktansvärt mycket bättre nu än vad jag gjorde i november. Det tycker åtminstone jag att det gör man.

OH MY GOD!

Tittade på lite gamla bilder. Hittade denna groteska bild på mig ifrån SPIIKinnebandyn i höstas. Fy faan! Så då blev jag sugen på att ta en "efter"-bild till denna. Har inte redigerat någon utav dom, förutom att jag lagt på en smula skärpa i den feta bilden och oskärpa i den jag tog nyss för att få de så pass lika som möjligt. Alltså, fine fine, jag är påväg att säga något på "före"-bilden, men det är ju en ruskig skillnad ändå. Shit.

Bilden till vänster föreställer alltså mig, slutet av november 2006. Hösten började med nollning, och därefter började allt sjå med innebandyn. Jag var trött, och satt här på en bänk i en idrottshall och sålde korv. Bilden till höger, tagen för ett par minuter sedan, visar mig åtskilliga cm (kg har jag ingen aning om) mindre och många mil senare. Är osminkad (bortsett från lite mascara i fetto-bilden) och oredigerad på båda bilderna.

image79image80
Före & efter månader av träningsfrossa, morgonpromenader och sunda matvanor.

Efterpluggmys med Rappa Kalja & "Måndag".

image78
image77

Det går väl sådär med tentaplugget.

Kan inte alls koncentrera mig, utav uppenbara orsaker. Har alldeles för mycket annat att tänka på. Allt ifrån konstiga drömmar, till realitet och framtidsplaner. Vi har höga misstankar om att Micki är utvecklingsstörd och jag är missbildad. Beccy vet ingenting. Både Ellen och jag har klivit i arbetsnarkomanskorna vad gäller jobba på studentpuben och vill jobba mer än vad som erbjuds. Jenny vill åka till Hultsfred tidigare än beräknat, och kanske kan vi få göra detta - vilket skulle innebära att jag måste be om ännu mera ledigt.

Ser just nu fram emot kvällspromenad (vilket innebär att jag för dagen är klar med pluggandet och med gott samvete kan fästa tankarna på annat än plugg). Och därefter ser jag mest fram emot lunchtid imorgon. Då har jag skrivit tentan. Då kommer jag gå rastlös och tänka att jag inte alls har något att göra. Fast det har jag. Men när man blivit "ledig" efter en hektisk period så ser man inte sådana saker.

Åh, jag vill vila lite...

Måndag den "nya" lördagen!

Yep. Måndagsdricka hör numer till sedvanligheten här. Förra måndagen var det lunch i parken, igår drinkkväll efter (miss)lyckad pluggdag och nästa måndag valborgsfirande.

Alkoholproblem?

Vissa påstår att jag har alkoholproblem, att jag är alkoholist, dricker för mycket och så vidare. Själv skulle jag vilja påstå motsatsen, men med tanke på se senaste två måndagarnas aktiviteter så blir det förmodligen lite värre.

Förra måndagen: lunch i parken med supergod sallad (!) och vin.
Ikväll: måndagsdrinkar som en slags accesoar till pluggböckerna.

Kanske ska vi tillägga att jag icke dricker ensam. Det gör mina alkoholvanor mindre "alkoholistvarning"-sfulla.
Har med andra ord druckit drinkar med Micki (grabbarna fick lite öl) och spelat Rappa Kalja med henne, Beccy, Peter och Albin. Det var najs. Trevligt avbrott bland alla cykloalkaner, ozonbildning och markkolloider. Med mera...




För övrigt vill jag tillägga: helgen var vit. Och i princip var även förra helgen detsamma.

Jag tentapluggar för fullt!

Så vad gör jag här?
Ah, det har jag faktiskt glömt bort. Skulle antagligen göra någonting, men vetisjutton vad!
Hade nog bara toa-paus.

Damnit. Det innebär ju att jag måste återgå till mina böcker & papper. Skit också.

Låtom oss fräscha till våra garderober i våryran!

Så därför tänkte jag att: JA, fan vad smart att färga lite kläder!

Svart
kändes som ett bra alternativ för ett par (alltså två "par") mjukbrallor jag tröttnat på. Ungefär såhär bra gick det.

image76
Brunlila och gröngulgrå är det nya svarta!

moster ♥ sina barn

Sådan moster sådana ungar..? Fick leka lite med dom när jag var hos söstra mi i lördags. De är bara FÖR goa! Dessvärre ville inte mini-F leka lika mycket som jag, hon bara bölade hela tiden. Så hon fick inte vara med på bild. Filmade istället (när hon inte grät!). Men den filmen får ni inte se.

L tyckte att eftersom den som borstade J:s tänder skulle läsa för henne, så kunde jag få läsa för L. Fast det hann jag ju inte. Passa tåget...

image74image75
image73


Bake a cake!

Har just (eller håller på) bakat en kladdkaka. Ska ut ur ugnen om fem. Därefter blir det film. Perfekt söndag!

My babydarlings.

image68    
Mina små söta bara växer och växer. Borde kanske uppdatera med ny bild, men det har jag inte tid till just nu. Måste plugga vidare.

Jag trodde jag var pigg, och det var jag.

Fast nu känner jag mig trött igen. Vaknade en stund efter sju imorse. Kände att det inte var läge för att gå upp då, så jag låg och drog mig till åtta. Supernajs. Gick en timmes morgonpromenad. Lovely! Det var helt dött ute. Tidiga söndagar är alltså att rekommendera för promenader. Dessutom är det hur underbart som helst att slippa "bakissöndagen" som skulle ha infunnit sig om jag hade gått ut igår efter att jag kom hem från Östergötland (tåg anlämnde 22:53 till stationen i Kalmar). Jag brukar ju inte må sådär dåligt dagen efter som vissa andra kan göra, men seg är man alltid.

Ska skicka iväg ett mail om ledighet nu. Därefter - plugg!

What about the children?

image68






Saknar mina bebisar lite nu när jag


 är hemma hos mor. 





Tänk vad ett par cm kan göra!

Jag har slimmat ner mig ungefär 3-4 cm över rumpa och låren. WOW!

Hur kan man vakna på ett bättre sätt?

Snälla, berätta det för mig. För jag tror inte att det finns så många fler alternativ.
Vädret är helt underbart. Jag är på mitt bästa humör. Trött förstås, men glad.

Ännu en pubkväll.

Ska iväg och jobba om trekvart. På puben. Vi får se hur lugnt/hetsigt det blir. Igår var helt okej. Väldigt väldigt väldigt lugnt fram till nio-tio-tiden. Då kom lite folk och satte lite sprutt på saker och ting. Sista timmen (23-00) gick fort. Likaså städningen. Puh!

Fast det gick bra ändå!

Att jobba alltså.



image70image71
image72

Inte ett dugg jobb-sugen.

Jobbar på puben ikväll. Ellen ville övertala mig att inte göra det. Gjorde det nästan, men hittade ingen ersättare (jag får så dåligt samvete om jag bara hoppar av sådär 30 min innan). Ååh. Fan. Det blir säkert kul...

Radionight.

Ikväll var det radiokväll. Egentligen var det väl en smula dumt kanske, med tanke på morgondagens kemiredovisning, men jag ville. Lyckades fixa en prao eftersom Jenny ("som vanligt") var iväg på andra äventyr. Spexövning, plugg och sådant vettigt. Det gick nog ganska bra i alla fall. Lite små misstag med tomma pauser (inte långa förstås) mellan låtarna, men sådant händer.


image69

Över till studierna!

Nu ska jag lära mig allt om våra miljökemiska analyser!

Mina paprikaplantor frodas!

image68

Jag ♥ ovve.

image67

Ta nu bilden med en nypa salt. Såg lätt kaiko ut på orginalet eftersom jag sjöng/skrålade/skrek, så jag fixade till det lite. Bara för att visa att man kan bära upp en overall med stil och klass!

Sommarlunch i parken.

image61

Passion (och Beccy med sina pluggpapper). Jag som bord. Och vinet. Mmmys!

Nysolad hud luktar underbart!

Me like! En hel jävla massa! Har legat vid slottet mellan ett och halv fem. Supernajs! Lägger väl upp en bild eller två så ni kan frodas och bli sotis.

Alltså... Vad ska jag göra nu då?

Kemiprojektet lämnades just in. Vilket innebär att jag är ledig resten av dagen. SWEET!


Sista dagen.

Idag är sista dagen för anmälan till högskolan. Hade tänkt söka en kurs eller två. Det dumma är att jag inte kommer ihåg min kod på studera.nu så jag kan inte anmäla mig där. Surt som fan.

Även sista dagen för inlämning av kemiprojektet. Måste fila på det sista nu innan jag far ner till skolan. Pepp pepp!

Man kan numer se mitt golv.

Vaknade halv tio (hade egentligen tänkt gå upp först två timmar senare, men är man vaken så är man). Satte igång med städningen på en gång. Succesivt rotade jag mig ned i klädmassorna och tidningshögar och upptäckte ett golv!

Fick rent på hallgolvet först och dammsög och torkade av detta. Kläderna in i garderoben (alt. tvättkorgen).
Pappersinsamling. Mjukplast. Soppåsar.

Åtskilliga timmar senare kände jag mig färdig. Nåväl, det ligger endel prylar kvar på skrivbordet och i bokhyllan. Men jävlarimig vad RENT det är! Har till och med tagit väck den jävligt irriterande lådan med julsaker jag inte orkat bära ned till källaren än.

Så nu kan jag be Bovärd-Peter komma hit och fixa två taklampor och min dusch. Toppen!

Lite rit i paint såhär på kvällningen.

image60

I can be brown!

Yes. Indeed. Var som du kanske förstått ifrån gårdagens bloggar ute igår, i ruskigt underbart väder. Har fått lite färg, åtminstone på halva ansiktet. Lite rosig på näsan och en av kinderna. Så går det när man inte är vänd rakt mot solen hela tiden.

Fast vad värre är: jag köpte Dove Summerglow på Maxi häromdagen (det var extrapris, och min gamla är ju i princip slut) och smörjde in mig igår. När man använder denna (och annan brun-utan-sol) är det viktigt att tvätta av händerna, så man inte får några fläckar där. Ser konstigt ut.

Så jag såg till att torka av ordentligt...

...fast jag glömde den andra handen! Så jag har en hand med några suspekta färgkontraster. Skitfult! Snacka om live and learn. Skiten går ju inte ens bort med aceton (skulle ta bort lite nagellack, så jag passade på att prova mellan fingrarna på min skändade hand också).

Och förresten en perfekt dag för årets första glass!

Mjukglass är så fruktansvärt gott. Och bäst i rätt sällskap! Fast gräsanden blev förstås lite ledsen över att det inte fanns några smulor att slänga ned. Åt självklart det ljuvliga ur en bägare.

Perfect day.

Fyra rådjur.
En snok.
En död ödla.
Humlor.
Två citronfjärilar.


Idag är allting perfekt. Det är sommar.
Hur jävla underbart som helst!

KM och nykter caps.

Jag, Passion, Ellen och Passions två classmates käkade böffä på KM. Tacos. Det var väldigt länge sedan jag åt tacos. Innan ikväll alltså. Nu är det bara 3½ timme sedan.

Ellen und ich for till teknikum. Där sög det hästballe. Eller kanske inte, men lite. Lite lite lite. Fast det kanske var fredagen den 13:e som gjorde det.

Vilken luring!

Råkade få hem Samorost. Två. (Ett litet spel, för den som inte redan vet.) Varför vet jag inte, men det var lite gulligt. Fastnade på ett ställe. Skit också.

Igår skulle jag ha skrivit:

Jäklar vad go känsla i magen man kan få utav en musikaliskt suverän nyinförskaffad skiva!
Blev sådär fånigt glad. Me like!

Morgonpromenad.

Passion fick gissa vem jag ska vara på kvastkampen imorse på våran morgonpromenad. Hon gissade rätt. Vi gick 1½ timme. Duktigt! Ungefär tio tusen steg. Heja heja!

Sömnlös. Än så länge.

Ska snart slänga mig ned i min bed of roses. Allright, med lite vild fantasi kan man nog få blommorna på mitt täcke att likna rosor. Låten svängde hur som helst upp på min playlist just. Passande.

Ska upp tidigt imorgon och knalla ut på morgonpromenad. Resten av dagen kommer att bestå utav plugg, (förhoppningsvis) upphämtning av kamera, mera plugg... Och en liten film som belöning på kvällningen.

DITT PAKET HAR KOMMIT

...Bla bla bla Begär SMS-avisering nästa gång du beställer.
Ja, men tack jag ville ju ha SMS-avisering nu! Glömde jag fylla i det?
Anywaaay. Spännande värre att se vad det är för skit jag beställt hem!

Why does it rain?

Varför regnar det, när det kan vara fint väder och solsken jämt? Idag är en sådan dag. En fin alltså. Eller toppen! Till dess ära har jag suttit inne på ett labb och arbetat flitigt. Endast kaffepaus och lunch på solig balkong fick störa. Och lite annat så som viktiga telefonsamtal från chefer, och gnäll över jobbiga personer.

Nu är jag hemma, trött och mätt.

Easter lilies.

image59

Sweet!

Walkin' on sunshine & annan go musik.

Tog en långprom. Inte direkt i solsken förstås, utan en kvällslig sådan strax efter att solen gått ned. Riktigt behaglig kväll. Lagom sval. Lätt bris, orkanfritt. Har fixat ihop 14 tusen, närmare 15 på stegräknaren. Det är bra det! Hade runt 7k när jag började. Innan promenaden alltså. Tror jag. Eller kanske fem. Whatever. Lång var den i alla fall.

Spelat gitarr nu på kvällningen, och spanat in sköna band till min festivalsommar. Supernajs. Ser fram emot det som fan!

What will happen?

Kasta dig ut ifrån ett flygplan. Gå en omväg hem. Drick en deciliter koncentrerad svavelsyra.
Det värsta som kan hända är att du dör..?
(Vilket å andra sidan är där vi kommer hamna tillslut ändå.)

You woke up?

Jag gick upp sent idag. Tanken var att jag skulle vakna tidigt, men jag orkade inte! Trots att jag ändå kom i säng inte alldeles toksent. Okej, visst efter tolv men ändå. Planen var ju att gå upp kl 08 och gå morgonpromenad. Ack så fel. Klev upp vid tolv istället. Jag är fortfarande trött.

Haru bantat röven?

Eh. Haha! Ingen aning.

Äntligen hemma!

Och klyschorna frodas!
Mik (som har varit i Kalmar i helgen) tog tillfället i akt och filmade mitt stökiga rum. Det var fint.

Jag har vattnat mina värdelösa paprikaplantor (ska det ever växa något där?!) och strax ska jag förse mina påskliljor med en skvätt. Imorgon borde jag städa. Och handla. Tänkte köpa skor via internet. Och ett headset. Mina kläder från H&M borde förresten komma denna vecka. Fast inte imorgon förstås eftersom det är röd dag.

Sista STHLM-frullen svept.

Banan.
Torkade äppelbitar.
Mild lättyoghurt.
Solrosfrön.
Russin.
Brödskiva.
Kalkonskinka.
Ost.
Paprika.
Vatten.

Så mycket går jag

Igår stampade jag mig igenom Stockholm på 13 466 steg.

Detta med "Veckans singel".

Är det total förnedring, eller ett finare sätt att göra en kontaktannons? Är det i ren desperation folk ställer upp, eller är det bara en kul grej? Vilka människor är det egentligen som gör sådant? Psykon? Normala? Arbetslösa?

Hur många träffas egentligen efteråt? Och vad gör dom?  Hur blind är en blinddate egentligen? Har de en "nejlika i kavajen" som på film, eller berättar de vad de har på sig? Och ifall man skulle råka ta fel på person, hur pinsamt vore inte det?

Finns det "kärlek vid första öronkastet" som Christer så fint säger?

Radiostar!

Nog för att jag sänder radio en gång i vekan - nu har jag gått vidare på nationell nivå! P3 närmare betämt. Det var riktigt skoj! Heja mig!

Mitt fösta mobila blogginlägg.

Sitter på bussen nu. Är inne på min 4e timma, och allt känns överjävligt! Har ont i ryggen, träsmak i arslet och har läst ut boken (Magdalena Graafs självbiografi) jag hade med mig. Två timmar av resan kvar. Eller inte om man lyssnar på föraren förstås. Han spådde tidigare att vi kanske skulle kunna vara framme redan vid tio. Hoppas!

Åh, ska jag verkligen plåga mig själv på detta sätt på söndag också? (Jag vill byta till tåg!)

Mot Stockholm!

Nu åker jag till meine schwester!

Oh, vad det är underbart med vår!

Jag är totalt nerkärad i denna våren. Den är helt underbar! Toppenväder, varmt, vårblommor och inte ett spår av snö... Och det har just blivit april! Aaah... Me like!

Påskpresent-fix!

Pysslar med påskpresenter till la familia. Inget märkvärdingt. Ungarna lär väl inte fatta vad dom får (eller?). Nåja. Det blir nog bra det!

Bussen till Stockholm åker 16:15. Fram till dess ska jag packa, skicka iväg mitt resultat hittills till Maria, gå ner till BoM och lämna pärmen, fixa matsäck, slå in påskpresenterna och helst lyckas spela in en bra version av "En taggatrå'" till gitarrspelet så jag åtminstone kan säga att jag klarat två etapper.

Tre viktiga samtal.

Först talade jag med en researcher (tror jag). Hon var trevlig. Sedan kom intervjun. Det vad kul! Men helt sjukt.

Ett vinnande koncept!

Kokt ägg - i små bitar
Ärtor
Kassler - skuren i bitar
Sharon - skuren i bitar
Lök - stekt
Champinjoner - stekt

Suvve!

Jag blev så yr att jag har glömt vad jag har för ringsignal.

Efter ett ödesdigert samtal har hela min tillvaro rubbats och skiftat färg. Plötsligt blev allt väldigt mycket roligare! Jippi!

Stegräknaren är åter i bruk!

Efter lång tid av inneffektiv väntan på att något ska hända har jag äntligen fått tummen ur och tejpat lite på batterierna (de blev glappa efter att jag råkade tappa mackapären i marken och har inte fungerat sedan dess). Nu fungerar det alltså.

Måndag: 9 200 steg.
Tisdag: 12 390 steg.

Good for me!

Ikväll var radiokväll.

Och radiokvällen gick galant! Körde solo, igen. Jenny maskar och skolkar varannan vecka. Jag börjar å andra sidan bli riktigt haj på detta. Att köra själv! Vem vet, kanske byter jag ut Jenny mot... Tja, den tomma extrastolen?

Allt var åt helvete i början dock. Vet inte om ens de som var innan var i sändning. Jag var det i alla fall inte. Ingen nyckel satt i, hörlurarna lät inte, sändningsknappen var avstängd och mitt program låg inte på "listan". Fast jag fixade det ju till slut. Alla små problem, taken care of! Och jag är mäkta stolt! Plötsligt blev jag radio-tekniker. Woho!

Nämensermanpå!?


Delicatos Chokladbröd

Ingredienser:
Vetemjöl, socker, veg.fett och veg.olja, vatten, mandel, ägg, smör, kakaopulver, salt, bakpulver; E503, emulgeringsmedel; E471, aromämnen; vanilj.

Varning: Kan innehålla spår av mandel, hasselnötter och jordnötter.


Sermanpå. Där har vi dubbelvarning! Det både är mandel i kakan och kan innehålla spår utav det inuti. Spännande.

Vad är det för fel i att vara övertydlig när det handlar om liv och död?!

Eller är det endast jag i hela världen som bryr mig om ifall en vara innehåller mandel eller ej?

Låt oss till exempel titta på
Delicatos Blåbärsmousse. En frestande skapelse med blåbär på toppen, en sockerkaksbotten undertill och mousse däremellan. Hur som helst. På "Allergi och överkänslighet"-sidan till detta bakverk kan man läsa energiinnehåll, och ifall den innehåller något som någon kan vara känslig emot. Till exempel gluten, ägg och nötter.

Blåbärsmoussbtårtan innehåller inga nötter. Ah, vad bra! tänker jag då. Här har vi ett fint bakverk även en nötallergiker som jag kan äta. Men...

Läser man däremot innehållsförteckningen så ser man att skiten innehåller mandel. Liksom. Va? Var kom det ifrån? Varför är det mandel i? Samma sak med jodgubbsmoussen.

Jajaja, säger ni. Det står ju i innehållsförteckningen! Javisst. Men det gör ägg, mjölk och mjöl också. Och bara så att ni vet - för en äggallergiker är det inte ett dugg självklart att det ska finnas med ägg i pannkakor. Så det så!

Nu är det vår i mitt rum!

Igår vårstädade jag lite. Och köpte påskliljor. Idag har de slagit ut! Lovely!

image58










Påskliljor.

image57 Köpte hem en liten kruka med påskliljor. De passade finfint i min svarta kantiga kruka (som jag har en till utav, och därför överväger att köpa en kruka med liljor till). Toppen! Nu är det vår hemma hos mig också!

Dags att deklarera!

Jesus amalia! Herrejävlar!
Återbäringen är nära!

image56

Beräknat belopp att få tillbaka (exklusive ränta) = 4 189

1:a april var inget skämt!

Min syster frågade mig ifall jag skojade med henne. Men det gjorde jag inte. Var inte upplagd för aprilskämt igår. Hoppas ingen annan trodde det heller. För ska jag aprilskämta blir det oftast rätt uppenbart, och jag blir snabbt påkommen... Så det är liksom ingen idé!

Kom faktiskt iväg till Friskis igår - tro det eller ej! Avverkade mitt första Core Bosu-pass. Det innebär att man ligger på en halvboll och gör styrkeövningar. Även hopp och annat kul ingår (halvbollen även där inkluderad). Det var faktiskt skojigt! Fuskade lite och tog väl inte i för fullt i varje övning, men jag blev ändå rätt utmattad och nu har jag små träningsvärkar här och var som endast gör sig påminda i vissa kroppsrörelser. Hellre det än grova "skador" i typ benen efter ett pass så man inte kan gå normalt på två dagar.

Ska på core imorgon igen. Fast då blir det vanlig core. (Bosu är roligare!)

I love fanmail!

Skulle skicka över ett dokument till mig själv. Så att jag har tillgång till det nere på BoM (dit jag ska åka alldeles strax för en halvtimme sedan...). Och eftersom jag är så fruktansvärt egenkär gjorde jag det hela till ett fanmail. Om ingen annan gör saker åt en får man göra det själv.

Så nu låtsas jag att jag har en hemlig beundrare som skickar kärleksbrev till mig. Sen att det står mitt namn som avsändare väljer jag att bortse ifrån.

Visst är väl wiki bra?!

Och då särskilt sådana sidor som Wikipedia och susning.nu. I like!

Och Happy Gigolos - Berlin Berlin.
Det är en bra sång.

Shit vad meningslöst, tänker ni. När ska hon börja med seriösa inlägg igen?

Grilla gör ont i ögonen.

Särskilt när man sitter intill grillen och det blåser in mot land. Shit alltså. Mina kläder luktade inte rosor igårkväll. Grillrök. Men det var trevligt åtminstone! (Och kallt...)

Försiktighet varar längst.

Det gäller att se upp med var man går. Ibland går det bra, och ibland går det inte alls.
Just nu är jag trött, så jag tänkte gå och lägga mig.
Skulle vilja pröva något nytt.
Men jag kanske är chicken. Det har ju inte gått superbra dom gånger jag försökt att faktiskt göra något nytt.
Mm. Yrar väl nu.
Bara att borsta gaddarna, och be till gudarna att nattens drömmar inte handlar om avokado.