Min lediga dag

Min lediga dag spenderade jag på jobbet. Blev inringd, så är det ibland. Råkade dock missförstå arbetstiden (upptäckte jag nu i efterhand), till jobbets fördel. Nåja.

På't imorrn igen!

(Hoppas grannarna slutar festa snart så jag kan sova utan öronproppar...)

Low butt

Ska strax kila iväg till jobbet.

Igår råkade jag toucha en gubbe på stjärten.
HAHAHAHAHAHA!

Rewind

Fan nu blev det fel här. Jag får backa lite...

Hur kan man inte tycka om distansföreläsningar? Hur underbart som helst!


Below zero

Det är förjäkla kallt (minusgrader, enligt SMHI!) och mitt skrivbord står precis under luftventilen. Den går inte att skruva igen mer än vad jag gjort, så ny lösning skall undersökas snarast.

Denna vecka består utav tre härliga arbetsdagar, på totalt en och en halv arbetsdagar rent tidsmässigt. Nu är det upplärning. Nästa vecka hinner jag avverka en jobbdag, och veckan därpå blir det jobb, jobb å jobb (jag får aldrig min klänning klar...). Tur för mig att skolan börjar därefter så att jag kan slappna av.

Att plugga är faktiskt ganska relaxing, upptäckte jag idag.

Can you feel it?

Just nu känner jag mig både frisk och sjuk. Tung i kroppen, men ändå pigg. Igenproppad i ena näsborren, fri i andra. Närapå känningar i halsen, men ändå inte.

Eftersom detta har varit mitt allmäntillstånd sedan i måndags förmodar jag att det inte blir värre än såhär. Och det tackar jag för!

Igår insåg jag för övrigt att jag snart är färdig med plugget. Jag insåg även att jag inte är särskilt sugen på att fortsätta. Dock kommer jag nog att slänga iväg en ansökan till en eller två kurser, just in case. Hellre plugga än vara arbetslös. Men god damnit, vad jobb jag ska söka under hösten!

Att resa

En väldigt stor del av mina pengar går numer åt till att resa. Och med numer så menar jag efter att jag flyttade till Lund för en knapp månad sedan.

Bensin, tågbiljetter och bussbiljetter för redan passerade resor, samt to come.

Hittills har jag spenderat följande säkert flera tusen (inkluderat beställda resor som ännu ej skett).

Det kommer att bli mer.

Det vore fint att få åka med kungaparet!

Bra saker kommer till de som förtjänar det

Något i den stilen. Lite blygsamt hoppas jag att det är så det är, för jag vill tro att jag förtjänar bra saker.

Jag var just i färd med att skriva ett mail till en lärare och berätta att jag inte kan medverka på morgondagens seminarium. NO PROBLEMO! Han var sjuk, och föreläsingen är uppskjuten till nästa vecka.

Ibland klaffar allting väldigt bra helt enkelt.

I övrigt skulle jag vilja påstå att lilla jag också är sjuk, eller åtminstone står på kanten och väntar på att falla ned. Jag hoppas självklart att min rinnäsa ska vara återställd imorgon, men man vet aldrig.

Hemmaman is not so bad either

Med hänvisning till föregående inlägg; jag skulle inte ha något emot att lite då och då ha en hemmaman som hade maten redo när jag kommer hem från mitt arbete.


Hemmafru is not so bad

Jag kan tänka mig att vara hemmafru. Jag har absolut inget emot att laga mat, baka och pyssla om hemmet. Åtminstone så länge jag får plugga lite däremellan och får ledigt när jag känner för det. Det hade varit helt okej. Och om jag får lite (läs: mycket) pengar att shoppa för och dricka latte med mina hemmafruväninnor.

Nu är inte det mitt mål i livet, och jag skulle aldrig ge upp min karriär för att bli hemmafru. I'm just simply sayig att jag skulle tycka att det var okej, så länge det är på frivillig basis och för en begränsad period. Misstänker att jag skulle lessna om jag tvingades göra det resten av mitt liv.



 


Futuristic

Ja, så var man där igen. Framtidsplanerna. Vad ska jag svara nästa gång någon frågar - vad händer sedan, när du är färdig? Det vore härligt att åtminstone ha bestämt sig för något (fastän jag och val inte alltid är bästa vänner).

1) Få jobb
2) Få trainee-plats
3) Få volontärtjänst
4) Läsa en kurs
5) Vara arbetslös

Samtliga kan dessutom både göras inom och utanför Sverige, så hela boendefrågan står även den vidöppen.

Min värsta mardröm

Inatt drömde jag mardrömmar om att jag åt godis. My god! Jag slutade med godis vid jullovet 2006/2007, på grund av ett vad (gissa om jag vann!) och det har liksom bara fortsatt. Nu vet jag inte riktigt varför jag skulle börja, när jag ska börja eller med vad.

Det är inte det att jag tycker illa om godis. Kanske åt jag lite mycket ibland, men så farligt var det nog inte. Förutom mitt KitKat-beroende. Jisses, jag kunde äta hur mycket KitKat som helst!

Hur som helst. Jag älskar fortfarande choklad. Skillnaden är att jag nu smälter den och blandar in den i ett bakverk - voila, inte godis! (There's a way around everything.)

Nä, några väldoftande, fluffiga, söta och härliga marshmallows blir det inte idag. Om jag inte drömmer om dem igen förstås.