Blind date

Nu ska jag vandra iväg och glutta bio med en grupp okända människor. Det är sant - jag känner inte en kotte!

När du hör den signalen...

När du hör den här signalen, då vet du att det är dags att vända blad.

Jag har signerat kontraktet. Allt är klart. Den 1a september får jag tillgång till mitt nya hem. Den 15 september flyttar jag "hemifrån". Jag lämnar Kalmar för Skåne, och blir där i (knappt) ett halvår. Sedan? Tja, det får vi se.

Lite nervös

Jag börjar bli lite nervös inför hösten. Nu på ett bra sätt, det börjar kännas spännande (istället för förknippat med ångest). Jag känner mig peppad.

Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag har fått ett "kontraktsförslag" men är ännu inte nöjd. Vad är det med mig? Varför kan jag bara inte bestämma mig för ett spår och sedan köra på det? Velig is the shit.

Nu ska jag ha is i magen.

I spenderartagen

Nu ska jag till Jula och köpa Hjälpstartsbatteri. Då kanske jag får igång min bil till imorgon. Och nästa gång, utifall batteriet skulle laddas ur igen. Smidigt.


Om det nu fungerar.

Tisdag den nya måndagen

Jag får en känsla av att jag inte är så förtjust i tisdagar, rent effektivitetsmässigt sett. Jag vill minnas att jag upprepade tisdagar kännt mig extra trött och seg, inte orkat med något, varit irriterad på plugg, etc. Skit.

Skit skit skit. Nu ska jag ta en tupplur. Sen kanske räkna lite - bara för att jag måste eftersom jag ligger efter - och sen ska jag ut. Om jag springer eller går får jag se. Men istället för att ränna förbi Maxi och köpa något osunt gott borde jag baka muffins ikväll. Det räcker ju åtminstone till fika några gånger till. Och det är ju inte så jobbigt, så det kanske jag pallar.

PEPPA MIG!

Lite låg

Bilen alltså. Eller det vet jag inte, men jag gissar att det är batteriet som har - av okänd anledning - laddat ur. Så nu har den fått stå och "ladda upp sig" i några dagar, så ska jag testa om den vill starta nu. Därefter köra omkring en liten stund. Spännande!

Bara fil

Jag gillar att laga mat. Tycker det är roligt att prova nya rätter och exprimentera med ingredienser. Men nu blir det väldigt mycket fil. Jag gillar fil. Men jag tror att det börjar bli till bristningsgränsen nu. Vad ska jag äta till frukost om inte fil? Om jag bannlyser både fil och yoghurt för en stund, vilket jag borde, vad sjuttsing ska jag då äta till frukost? Det finns inget som slår fil (och yoghurt). Mackor tröttnar jag på, havregrynsgröt tröttnar jag på, risgröt (som jag tjatade om för några veckor sedan) tröttnar jag på. Vad finns där mer i frukostväg? Jag kan i alla fall inte komma på något.

Oj oj...

Vad ska jag göra utan LN?!
Nyss hemkommen från utekväll. Har haft det kanon. Men som sagt: vad ska jag göra utan LN?!

Trolla med tillgångar

Igår hamnade jag på en blogg som handlade om en persons mål i livet. Tursamt nog för denne verkade det som att drömmarna skulle besannas.

Livsmål: Bli miljonär (innan 30).

Är det enda målet och drömmen man har i livet? Nåväl. Personen i fråga ville bevisa att gemene man har möjlighet att bli miljonär. Det gäller bara att investera pengarna rätt. Men hur fasen gör man det då, särskilt när räntor på sparkonton i dagsläget är nästintill obefintliga (så att bara spara är värdelöst) och resten av aktie- och fondmarknaden på usel nivå. Visserligen kanske det är nu man ska satsa, så kanske det går uppåt sedan - så är miljonen en baggis.

Joakim von Anka började med en (1) krona och har nu över
500 kvadriljoner (hur mycket är det?). Fast då gäller det i och för sig att få tag på en turkrona. Tänk om jag har gjort mig av med min?!