Some changes, och förberedelser.

Ändrade om lite i designmallen. Bra.

Ska just hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen. Är skittrött och skulle väl egentligen helst av allt ta mig en tupplur, men det kan inte hjälpas. Borde sovit lite förut. Säger jag som tar vilopauser i fyra timmar. Oops!

Le bucket!



Okaj. Det var inte konstigt alls. Det händer ju all the time. Konsekvenser av eget handlande får efterföljder, det är självklart. Räkna med en sjuk överraskning åtta månader senare.

Apelsiiin!



Apelsin apelsin... Denna djävulusiskt goda frukt har blivit min "nya" synd. Har svullat sedan nov/dec. Ååh! I'm totally hooked. Och det duger inte med vilka apelsiner som helst. Nejdå. ICA's ska det vara. Fin kvalitét. Säkert finns det några bra på COOP också, men jag är aldrig där inne och handlar.

Choice.

Så ironiskt att det finns ett nikotinfritt snus som heter choice, när någon kanske i behov av choice inte kan välja själv utan behöver hjälp. Tur att det finns andra som kan välja åt en ibland.

Vilken tur.














En obekväm situation.

Vad gör du i en obekväm situation? Finner dig?

En distinkt känsla av obehag. Axlarna upp mot öronen, och ryggraden vill sjunka ned och göra dig så liten som möjligt. Du vill, men kan inte göra något åt saken. Kanske vet du inte varför, men det går bara inte att sätta sig emot. I pannan veckar sig huden och bildar fåror av olust och bekymmer. Helst vill du dra bort därifrån. Ibland kan det räcka att du gömmer dig under en filt. Eller täcke. Det hjälper mot det mesta.


Hemkommen.

Jisses! Jag är trött på min overall. Åtminstone för nu (dammar av den igen lagom till AG). Bar den i ett dygn. Okej, det är inget fel på min overall, men det var ruskigt skönt att ha på sig normala mjukisbrallor. Inga armar eller nyckelband som sladdrar omkring och flänger överallt. Inget som är ivägen när man ska sätta sig ned.

Skulle egentligen plugga nu hade jag tänkt. Men jag är så förbaskat trött, så jag måste nog ta mig en tupplur.


Armen
Overallarmen... En inte allt för flitigt använd del av detta plagg.

Full (?!) styrelse i föreningen!

Vi får väl se vad som händer. Imorgon bär det av.

Full styrelse i min studentförening. Det har det inte varit så länge jag har suttit, och knappt innan jag satt heller. Så länge jag pluggat här förstås. Vet inte hur det var innan jag kom hit (och egentligen bryr jag mig väl inte så fasligt mycket om det?).

Några har frågat mig om varför jag sitter kvar som kassör, när jag beklagat mig så fruktansvärt och velat hoppa av länge. Sorry to say people, men jag kunde inte slita mig. Trivs bra i styrelsen nu, och har bättre koll på vad jag ska göra. Har jag tagit mig igenom ett helvetiskt år, ska jag nog klara lite till. Dessutom skulle jag få för mycket fritid om jag inte hade SPIIK. Och vad skulle jag fylla den med? Studier? Herregud människa...

Varför är nästan alla makeup-artister gay?

Varför inga heterosexuella killar är sminkörer.



Jo, för om any random guy, till exempel en student (eller två) ifrån Kalmar plötsligt skulle byta inriktning här i livet och istället bli make up artister...




...ja, då skulle alla komma att bli makade [mäjkade] såhär:

Vad hände?

Vad hände?
'




Jag blev kassör igen. Varför? Jaa... Det är otacksamt, slitigt, jobbigt... Och ibland faktiskt rätt kul.

Vad hände?

Världens sämsta vecka!

Världens sämsta vecka!

Denna vecka suger, BIG TIME! Sjukdom. Balansrapporter & annat ekonomiskt dravel. Ramlade på vägen hem och rev upp ett sår. Årsmöte imorgon. Sucks sucks sucks.

A whole lot of medication.

Fixat massvis med ny medicin. Okej, kanske inte massor, men some good shit jag tänkte proppa i mig till jag blir frisk. Bafucin till exempel. Bafucin mint. Det är faktiskt rätt gott.

Känns förresten gräsligt att jag käkat två apelsiner och tre knäckemackor (varav två med makrill) på hela dagen. Och resten av de sojabönor som var kvar sedan igår. Det känns så fel, att inte känna hunger. Gillar inte alls att vara sjuk. Jag är van att äta på regelbundna tider. Hade inte behövt käka ikväll egentligen. Men snälla någon, tänkte jag. Någon måtta får det väl ändå vara.

Hörde korridorsgrannarna komma hem ifrån lasergame't förut. Ååh! Jag ville ju också vara med...

Jag längtar till sommaren...

Sommar

Bara en kvar...

En förbannad bafucin kvar. Vad gör jag sedan? Jag kan inte gå ut! Kom just hem, och frös arslet utav mig.

Självömkan är stor just nu...

Det var det sista, åk nu!

Fast så var det tydligen inte. Fick veta igår att valberedningen rekommenderar mig (inte oväntat förstås). Men för detta verksamhetsår, byebye! På torsdag is the final shit. Och lite ny skit. Ååh! Otajmad sjukdom. Men så är det väl alltid.

And off I go...

Fettotjockisdagen.

Alltså. Det här med semlor. Vem hittade på det? Tycker det är mäkta orättvist att de inrättar en egen dag till ett bakverk som många (och jag) inte kan äta på grund av en futtig ingrediens. Pah! Fåneri!

Mina bästa semlor innehåller (istället för marsipan och sådant snusk) kolasås, banan, sylt... Eller kolasås. Kolasås är bäst! Mmm...!

Feberyra nostalgitrippar

Lyssnar på gammal musik. Från fyra-fem år sedan. Till exempel. Tänk när jag bodde i Söderköping. Herregud. (Och jag fortsätter hävda att jag är ifrån Norrköping...)

Tidigt tjugohundratal. Jag mådde skit. Mamma mådde skit. Lillasyster mådde skit. Storsyster bråkade med mamma och var nästan inte hemma. Familjen var trasig och ingen pratade med någon annan. Kände inte ens förtroende nog för mina vänner. Ville inte prata med någon. Ibland när jag tänker på det, förstår jag inte hur jag klarade mig.

På rutin gick jag upp varje morgon och gick till skolan. Kom säkert sent. Såg förmodligen totalt utmattad ut. Antecknade det jag skulle och utförde mina uppgifter som de skulle. Någon gång fälldes snäva kommentarer ifrån klasskompisarna. Ibland käftade jag tillbaks, men aldrig tillräckligt. Kände mig så fånig så fort jag öppnade munnen.

En gång i mellanstadiet blev jag så arg att jag höll på att kasta en sax på Petter. Ååh, vad arg jag var! Han blev rädd. Jag gav upp och slängde mig själv på bänken och storbölade istället. Jag förmodar jag nästan alltid har vart introvert med min ilska.

Jag var så osäker och otrygg i mig själv. Hade några vapendragare på mIRC-chatten jag brukade hänga på. Några gånger prövade jag skära mig i huden (aldrig längs pulsådern dock) med glasbitar och vid ett tillfälle skulle jag tatuera mig själv med en synål och bläck. Det gick dåligt.

Många gånger gick jag sönder i skolan. Min fasad alltså. Och jag antar att det är tack vare det som jag blev uppmärksammad. Min favoritlärare talade med mamma. Kära moder blev min vän och familjen började lappas ihop. Nu pratar jag med mami om allt. Okej, nästan allt.

Inget vidare, faktiskt.

Jag känner mig som en stor tung jättekloss som inte har sovit på hundra år. Halsen är kärv som satan (inte kul att hosta), huvudet värker, nacke och rygg är stela. Och så vidare. Skulle inte förvåna mig om jag har feber, men det kan jag dessvärre inte kolla upp eftersom jag inte har någon termometer. Hur ska det gå i helgen?

Det var inte bara halsen...

När jag skulle sova igår frös jag. Jag lade därför på en filt på täcket. Efter lång tid insåg jag att det inte hjälpte. Tog på mig mjukisbrallor och en tjockiströja. Efter ytterligare tid hjälpte detta inte heller. Gick upp och tog en panodil och en bafucin (till halsen ni vet).

Lyckades somna. Känner mig inte alls på topp just nu. Kollade på klockan runt en fyra-tiden så jag kan inte sovit mer än tre fyra timmar. Ont i nacke, hals, stel, känslig rent allmänt och fryser. Fan också.

Är det inte lite likt, så säg?

Okej, alla barn..!

Xhroaax!

Väntar mig något i den stilen. Känner mig kärv i halsen, och det har enbart blivit värre under dagen. Kanske beror det på att jag tänker på det extra mycket, men jag tror nästan att när jag är sjuk, hes och/eller täppt i näsan sjunger jag mer än vanligt. Why is that?

Så jävla fult.

Rockade loss och ville testa något nytt. (Fan, jag skulle sparat det till "allt nytt"-veckan!) Och eftersom jag spånat lite idéer på sistone så kände jag att det var dags att se hur väl den gick att genomföra.

Ojävlar så jag såg ut! Lägger upp bild när jag redigerat den. Måste beskära och sådant, annars det det riktigt illa ut alltså. Tänk om folk tror att jag alltid ser ut så?

Och när vi ändå talar om forgiveness.

Det är så skönt när man förlåter sig själv och andra. Sandy och Kirsten älskar varandra. YEAY! (Tur att hon lämnade kvar halsbandet på baren.) Sedan kvarstår faktumet att en hel drös andra problem uppstår. Men uschlingen, vad orolig jag var där ett tag! (Talar givetvis om O.C.)

Vi har bara ett avsnitt kvar på andra säsongen nu. Iih!

Liksom bara... HELL YEAH!

And they're right back where they belong. At home...

Helgen var toppen! Okej, bortsett från hur jag mådde i söndagsmorse förstås. Jävla efterfest säger jag bara. Fast den var kul. Så okej, fram till slutet av efterfesten var allt tiptop! Hela kvällen. El perfecto!

Modehysteriska flickor (och dom som är lata)

Fick en kommentar igår. Jag orkade inte bry mig om att fixa matchande strumpor, jag behövde två stycken. Och dom skulle ju faktiskt inte synas ändå. Så jag tog tag i första bästa. En rosa och en röd. Skitbra!

Kommentar: Vad skönt det är att se att det finns tjejer som inte bryr sig om att ha matchande strumpor!


Var är världen påväg? Måste man ha matchande strumpor på sig?
(...säger Frida och drar på sig en svartrödrandig och den andra rosa strumpan.)

The Ark vs Edison Lighthouse

Lika? Olika? You decide. Edison Lighthouse sjunger Love Grows (Where My Rosemary Goes) och är den låt som The Ark sägs ha plagierat... Har inte hört den senaste domen, men här är i alla fall låtarna.


Förbaskade kärna!

Min frukost var (som vanligt) toppen. Ruskigt smakfull och god. Dessvärre fastnade en hallonkärna (såvida det nu inte var från ett björnbär, låter frågan vara öppen och obesvarad) i en tand långt bak i munnen. Och jävlar vad den satt! Trodde inte jag skulle få ut den.

Petade med tandpetare, vilket resulterade i noll skillnad med kärna och en värdelös tandpetare (trä). Försökte med plastpetare. Böjde två stycken. Fick bara väck några småflisor. Gav inte upp. Tog ytterligare en trätandpetare. Första sidan kasserades. Men efter en stunds lirkande med denna sista sida av träpetaren lossnade den. Äntligen!

Vilken dramatik! Är halvstel i nacken nu. Skitsvårt att se så långt bak i tänderna... På överkäken!

Och en god morgon skall detta bli.

Har just duschat. Ska så fort jag krängt på mig lämpliga brallor knalla ut i köket och fixa frukost - dagens bästa måltid! Tror jag t o m ska slå på stort idag, och ta både hallon, björnbär OCH jordgubbar! Yum!

Frukost tillsammans med kemilabrapport. Hur bra kan det bli?!

Nu är jag sådär trött igen...

Trött i samband med att en labrapport borde åka in. Så, jag skiter i rapporten och sover istället. Heja mig!

Lack of inspiration och motivation.

Lets integrera svenska och engelska.

Jag måste göra klart en labrapport. In senast imorgon. Hujedamig. Hjälp!

(So, how many words of meningarna ovan funkar både på svennis å engelska? Jag hittar typ två. Eller tre om man räknar rubriken. Svenska ord som funkar på engelska alltså. Gud vad onödigt.)

Thank god..!

Haha! Började skratta åt ett av min systers internskämt. Vad sjukt.

Thank god you are here, but you weren't there.

Ett infobord, en kladdkaka och några inbjudningar.

Lyckades med ett infobord idag. Good. Bakade en kladdkaka imorse som jag bjöd på. Det var populärt! Jag hade inte tänkt jag skulle äta något själv (jag är professionell när jag jobbar) men eftersom det blev två bitar kvar och ingen ville ta dom, så föll jag för mitt eget grupptryck (jag är antagligen schizo, men jag anser mig själv vara en grupp) och åt upp de två.

Lyckades i alla fall dela ut lite inbjudningar till en föreläsning. Råkade lova att jag ska baka. Fan. (Men jag gillar ju att baka, så egentligen gör det ingenting!)

"Jobb", jobb, träning å käk.

Lyckades inte få till något bra infobord idag. Men en budget till SPIIK (min studentförening). Alltid något. Kvar av dagen är nu träning och restaurangmat. Yum!

Jag skulle egentligen sova...

Men eftersom jag ändå var vaken och klockan är över tolv tänkte jag en av årets mest kommersiella dagar till ära önska er alla en hjärtlig dag.

Själv ska jag fira den som sig bör genom att ut och käka med mina singel-i-alla-väder-vänner!

Fel skor vid fel tillfälle? Hell yeah!

Modefreaks kan titta någon annan stans, för detta är ingen fashionshow (jag brukar inte bry mig om hur jag ser ut på mornarna när jag ska skriva tenta). Det är minusgrader ute, och snöslask och mina fötter är iskalla!




(P.S. Det kan ta en stund innan filmen fungerar, men verkar det inte funka snart fixar jag det...!)

Miljökemisk tenta avklarad.

Ja det var den tentan det. Tror faktiskt det gick ganska bra. Känner mig relativt nöjd med resultatet i alla fall. Än så länge. (Oh, så diplomatisk jag är.) Nu ska jag chilla några timmar och njuta av min lediga tid fram till vi firar av tentan med fika på stan.

Nu är det hög tid för sömn!

Om några timmar ska jag skriva tenta. Fysatan vad obehagligt!

Trying to recall.

Marie Lindberg ska ha all cred i världen! Sure. Fine. Hon kanske inte sjunger varje ton klockrent och kanske darrar någon gång ibland. Men det hela blir så mänskligt. Många låtar idag känns så plastigt påklistrade. Här har vi en tjej (över trettio) som har skrivit en alldeles egen låt och framför den i Sveriges största musiktävling. Hur bra som helst!


Tentaplugg ochsåvidare.

Ja då var kvällen räddad. Gött med lite plugg inför tenta. Jättekul.

När vi ändå talar om post...

Har fått ännu en kallelse till örondoktorn. Äntligen! Ska dit i slutet av mars. Finally!

Gratitude for all!

Givmildheten är stor bland mina vänner och bekanta. Ett "Tack för senast" damp ned i min postbox idag. Sådant är alltid trevligt! Tack själv.

Snart kommer syrran med ungarna.

Yees. Min kära storsyster, eventuellt hennes karl och världens tre underbaraste "bebisar" kommer hit för att fira mig om mindre än en timme. Har jag tur kommer dom lite innan två, så får jag ännu mer kvalitetstid med dom. Träffar storsyster så sällan. Och nu har jag en känsla av att hon vill skvallra som sjutton. Om toalettincidenten, om pappa, om min födelsedag, skolan... Och så vidare. Sweet!

Den mest pipiga dammsugaren i stan.

Jag har just (enligt mors begäran) dammsugit golvet i lägenheten. Hennes dammsugare piper något så fruktansvärt! Ohyggligt. Inte undra på att jag ogillar att dammsuga. Stå ut med sådana ljud? Nää. Fyfan. Ska jag ha en dammsugare någon gång i framtiden ska den vara tystgående.

This weekend.

Igår var lyckat! Kände mig som en tilräckligt bra värdinna för att vara nöjd med min insats. Det är inte ofta sådant händer (att värdinnor krävs) i min värld. I Kalmar blir det faktiskt mest fest i korridoren och då är allt oftast ett enda stort virrvarr. Folk springer överallt och vissa (t ex jag) blir aldrig färdiga i tid.

Och mina favoriter i Melodifestivalen idag gick vidare! Det var en debutanternas afton. Debutanter i schlagersammanhang vill säga. Herr Luuk var väldigt söt i vadhonnuheter's dress!

Imorgon kommer Johanna med the kidz. Och kanske Anders. Jippi!

Inga nyheter är dåliga nyheter..?

Jag säger bara: OH MY F****ING GOOOOOOD!!!!! Christian Luuk är typ dödssjuk! Lyssna bara på den alldeles breathtaking headline: Stjärnan fick uppsöka läkare. (Whohey jag fick in lite Viktoria Silverstedt accent där också. Heja mig!)

Herr Luuk fick skaldljurssås i ögat.
Läs själv.

Okej. Bra att jag gjort något i alla fall...

Listan på allt jag måste göra idag:
* Labrapporter färdiga
* Shoppa
* Måla naglar
* Fila fötter
* Noppa ögonbryn
* Förbereda kvällen

Och här har vi inköpslistan:
* Alkohol
* Top att ha ikväll
* Lämpliga ingredienser till kvällens förnödenheter (både solida och liquida varor)

Slutsats:
Jag har hunnit med en sak idag (egentligen två - jag har ätit lite också). Shoppa. Gud vad dålig jag känner mig. Om jag äter och shoppar på 6 timmar, och ska ner till stan en gång till för att köpa något mer (!) och sedan hinna göra mig iordning... Ja, det lär ju ta minst 12 timmar! Och jag har bara tre-fyra stycken sådana på mig. (Rapporten tar jag imorrn. Jag är dålig.)

Dagens två livsnödvändiga listor.

Här har vi en lista på allt jag måste göra idag:
* Labrapporter färdiga
* Shoppa
* Måla naglar
* Fila fötter
* Noppa ögonbryn
* Förbereda kvällen

Och här har vi inköpslistan:
* Alkohol
* Top att ha ikväll
* Lämpliga ingredienser till kvällens förnödenheter (både solida och liquida varor)

You want sugar with that?

När man får perspektiv på saker och ting blir allt så mycket mer tydligt. Socker i kaffet till exempel. För två år sedan skulle jag för det första aldrig få för mig att helt spontant ta lite kaffe. Jag skulle antagligen druckit te eller oboy/varm choklad om jag ville ha någon slags varm dryck. Och när jag väl drack kaffe var det muy mucho mjölk och tre, fyra, ibland fem sockerbitar som gällde. Drack jag (som nu) en av Gevalias snabb-Cappuccino's (den sötade varianten) spetsade jag den alltid med extra mjölk. Och gärna socker. 

För en stund sedan var jag sugen på mitt förmiddagskaffe (och är det fortfarande). Men mor hade ingen mjölk hemma, och helt van är jag inte vid svart kaffe än, så jag tänkte att jag tar en såndäringa cappuccino som jag visste hon har. Tyvärr fanns det bara sötad. Så jag tog en sådan i hopp om att det inte skulle vara allt för överjävligt.

Häller i pulvret i koppen, men innan jag slänger förpackningen kastar jag ett getöga på innehållsförteckningen. Första ingrediens: SOCKER! (och sedan kom massa palmolja och annan onödig skit jag inte förstår varför de ska envisas med att trycka i), men jag låter mig inte hindras av detta utan tar en första klunk.

ÅH FY FAAAN! Det var så jävla äckligt! Så fruktansvärt sött (kanske bör tillägga att jag endast har litegranna mjölk och inget socker i mitt kaffe vanligtvis) och äckligt. Smakade inte ens kaffe. Knappt i alla fall. Jag testade att hälla i lite vanligt kaffe i. Det hjälpte inte.

Så nu sitter jag här med en äcklig kopp kaffe och halva köket är nerslabbat av mig. Okej, den är inte lika illa som innan... Men ojoj. Gott var det då inte.


Hemma hos mor, fast utan mor.

Nyligen hemkommen till mamma och Norrköping. Höll på att glömma låsa min ytterdörr när jag gick hemifrån imorse (05:30) men lyckligtvis glömde jag något därinne och insåg min miss. Så jag låste.

Mamma har förberett iskuber till mig. Hon är so sweet!


Nu får det va nog! (Ja, det får det.)

Vad handlade den reklamen om? Det enda jag kommer ihåg är att dom äter ärtor. Nåväl. Jag ger upp. Gör klart rapporten imorgon. Jag är SÅ jävla trött.

Insåg just att jag inte packat ännu. Hurra!

Ska jag byta bild igen kanske?

Jag vill inte skriva labrapport. Jag vill vara ute och leka i snön. Som jag å Per-Arne brukar säga: Jevvla döden!!

Två bilder och noll text.

Nu har jag gjort det som tar längst tid. Ritat. Det var ju väldigt givande. Ritade av två bilder från ett papper. Seriöst: det var inte alls särskilt tidskrävande. Bara jag som råkar vara perfektionistisk av mig.

Så. Ska jag skriva ihop två-tre sidor om labben nu? Åh, jag är så trött.

Jag får 500 mail om dagen.

Tänk om jag fick en femma för varje mail som hamnade i min inkorg. Det får jag dessvärre inte. Men hade jag fått det skulle jag tjäna 2500 kr om dagen. Nice!

Får delvis lite spam, men tonvis av mail om att folk har skrivit ett litet tråkigt inlägg på kurssidan till min gitarrkurs. Ååh. Tröttsamt. (Oops... Jag skulle ju plugga!)

Flamession och herregud, vad var den sista?

Jag har totalt glömt bort en labrapport. Herregud. Hinner jag klart innan nio? Aldrig. Kanske innan tio. Fan helvete. Jävla bajhål. Åker imorgonbitti (TIDIGT) så jag hinner inte imorgon. Shit shit shit shit.

( Känn min stress! )

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

2 x smärtan.

I tisdags var jag på skivstång. Efter uppvärmningen, då vi gjorde de första benövningarna fick jag plötsligt svår huvudvärk. Tänkte om det var nacken, så jag slutade med övningarna och masserade lite snabbt, men det ville inte hjälpa. Värken dämpades efter en liten stund, men molade på ett tag till.

Igårkväll när jag skulle sova fick jag helt oprovocerat samma sprängande smärta i vänster del av bakhuvudet. Samma sak igen, ingen märkbar stelhet i nacken. Vred, masserade och strechade, men det gjorde varken till eller från. Tog två panodil innan jag la mig.

Imorse kände jag ingenting, men det har sipprat fram lite nu. I bakhuvudet. I övrigt känner jag mig frisk. Är hungrig. Så jag tänkte att det kunde vara hunger det berodde på. Skulle kunna stämma in med i tisdags. Fast igårkväll käkade jag min sedvanliga yoghurt med bär och müsli strax innan tio, och jag kom i säng mellan tolv och ett. Så matbrist borde det inte vara.

Har förvisso lagt mig ganska sent den senaste veckan, men inte så toksent att jag varit helt utpumpad dagen efter. Kanske det beror på dålig sömn. Fast jag har ju haft taskiga sovvanor förr utan att det hänt något sådant (inte för att det inte behöver betyda att kroppen säger emot nu).

Vecka 6: 67 kr

Handlade på Maxi precis. Jordgubbar, apelsiner, bananer, yoghurt, ägg och tuggummi.  Hade egentligen bara tänkt köpa frukten och youghurten. Men eftersom jag bara var uppe i typ 30 kr at the time så lade jag till lite extra. Konstigt. Fast ägg behöver jag. Tuggummi var jag påväg att inte köpa. (Fick just känslan: GUD vad ni inte bryr er, men jag fortsätter.) Var strängt beroende av tuggummi i förra veckan, men särskilt veckan innan. Knarkade dom som fan. Men uschlingen, Extra White med "microgranulates" (eller whatever dom heter) är ju så goda!

Nu ska jag svulla bubbar med mycket müsli (hemgjort of course) och yoghurt. YUM!

Är det fel att vara egenkär?

Jag har kommit på mig själv (och snälla säg till mig när jag ska sluta) att vara väldigt egenkär. Särskilt ibland. Ojoj. Men jag kan inte hjälpa att jag uppskattar mig själv. Hellre det än att jag skulle tycka illa om mig själv, right?

Och för att bekräfta min mänsklighet: så ja, jag har brister.

It's all new?

Okej. Det blev inte så som jag tänkt. Det blev nog bättre... Tror jag.

Smaksatt kaffe.

Jag har funderat kring det här med smaksatt kaffe. När jag dricker kaffe brukar jag vispa upp mjölk och strö (rätt mycket) kanel på skummet. Ibland blir det så mycket kanel att det singlar ned mot botten (jag använder för det mesta glas när jag gör sådant kaffe). Skummet (med kanel) är det godaste på hela kaffet. Därför har jag blivit inspirerad och är hur sugen som helst på att testa smaskatt kaffe.

Googlade på det och hittade en mängd olika konstiga smaker. Blåbärsmuffins och whiskey till exempel. Och apelsin? Jag ska inte uttala mig kring det hela innan jag provat, men många av smakerna låter väldigt suspekta.

Kanelsmak fanns också. Men där jag har en idé som jag har funderat på ett tag, men ännu ej prövat. Tänkte trycka i lite kanel bland kaffet när jag brygger det. Undrar om det skulle fungera? Värt ett försök åtminstone. Yeeees. Kanske borde bli kaffe-smaksättare?
Nya karriär - here I come!

Santorini?

Jag går gärna dit igen.

Käkade på restaurang med Ellen ikväll, för att fira min födelsedag. Det var jättetrevligt. Delade en vinare och åt skitgod mat. Och visst gick det på nästan 500kr sammanlagt, men jämfört med vad en utekväll kan kosta var det inte dyrt.

Födelsedagsbarnets bekännelser.

1) Jag fyller 21 år.
2) Jag har "förlorat vikt" (direktöversättning från engelska, låter bättre än på svenska).
3) Jag vill helst glömma årets första samtal med Darth Vader.
4) O.C. är farligt bra.
5) Jävlaskithelveteanushål.
6) Jag föredrar träning framför viktiga möten.

Labrapport var det ja...

Måste fixa klart en labrapport ikväll. Det tråkiga är att jag inte riktigt är 100% säker på hur jag ska räkna på ett delmoment. Svårt svårt svårt. Har även två andra rapporter att göra klart. Men de är inte riktigt lika komplicerade. Phew. Chemistry is killing me sometimes.

Birthdaygirl

Jag fyller förresten år imorgon. Det ni.
Fast det har jag egentligen ingen lust med. Jag har bli-gammal-fobi.

Gravallvarligt!

Jag har problem. Jag är internetberoende. Hjälp?

Otroligt frustrerande. Har varit utan internet sedan i onsdags fram till ikväll. Det har sinkat mig så mycket att jag inte har kommit mig för att plugga ett jota, eller fixa någonting alls till jobbet. Trots att jag tänkt jag skulle. Allt är Kalmarhems fel. Gillar dom inte alls.

Men tack vare Zäta funkar allt nu. Jippi! Min abstinens är dämpad. Jag mår bra igen.

Lagfest?

Ett ord: herregud. Okej det är väl egentligen två, men här är vi inte så noga.

Var inte sugen alls.
Kom en timme sent.
Drack, i mina mått mätt, inte så farligt mycket/snabbt.
Hade ett rätt i en "gissa rätt film-charader".
Pratade med en asiatisk belgier.
Gick till kåren.
Tomrum*.
Vaknade.


* Ingen jävla aning.




Morgonen:
Hittade en halväten halvtorkad kebab på golvet.
Datorn var avstängd (den var på när jag gick hemifrån).
Hade sovit med ett påslakan som lakan... Taskigt placerat på halva sängen.
Tittade på massa O.C.-avsnitt tills jag insåg att jag antagligen skulle må bättre av att sova ett par timmar.
Tog två panodil och gick och la mig.